top of page

PEACE & BLISS

Lördag och söndag, 15-16 februari 2020 på My Sangha

Kl.10.00-11.45 båda dagarna

Pris: 600kr 

Te och frukt 

Anmälan via mail till kristinellner@gmail.com

 

Under den här helgen får du njuta av Mediyogans helande och balanserande kraft. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller van yogi. Alla kan göra Mediyoga, det går även bra att sitta på stol för dig som önskar det. Vi yogar med inslag av både rörelse, stillhet och mantran, på sköna ullmattor.

Jag har ingen terminskurs i Mediyoga under vårterminen men vill så gärna dela med mig av den här fantastiska yogaformen som jag förälskat mig i. 

Efter klassen på båda dagar finns tid att sitta ner tillsammans, för den som vill, för te & frukt, dra ett visdomskort och stanna kvar i yogabubblan en liten stund till.

Om Mediyoga:

MediYoga är utformad utifrån den tantriska yogatraditionen som är en av de äldsta former av yoga människan känner till. Mycket inspiration har hämtats från kundaliniyoga likväl som ayurveda, den mångtusenåriga läkekonsten samt med komponenter från traditionell kinesisk medicin. Detta yogiska system är också utvecklat utifrån resultaten av hundratals vetenskapliga studier över hela världen på olika former av yoga, bland dem ett växande antal svenska studier. 

Kärnan i MediYoga är att skapa ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt. 

 

MediYoga kan definieras som en form av body-mind träning, en helhetsträning som stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem. MediYogan är inte är en yogaform med fokus enbart på det fysiologiska utan på alla aspekter, människan som energivarelse, helheten.

 

Anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej men det går bra att överlåta platsen till en vän om du inte kan delta.

bottom of page