KRISTIN ELLNER YOGA

Namaste

Jag finns i Gävle där jag har klasser på My Sangha, vår personliga studio på Söder. Jag är alltid öppen för att ta yogan till den plats du önskar, abetsplatser, skolor, olika events mm.  Jag har yogaklasser i bl.a. Vinyasa flow, Yin yang yoga, MediYoga och Gravidyoga.

 

Jag är utbildad inom Hatha, MediYoga, Yin yoga, Gravidyoga, Ashtanga, Poweryoga och Restorative genom olika teacher trainings och kurser jag gått framför allt i Stockholm. Jag började ha egna klasser 2008 efter en utbildning i Poweryoga och efter det har jag fyllt på min kunskap med bl.a. Atmajyotis 390h "Yogalärarutbildning & Personlig Utveckling" som jag gick 2015-2016. Och nu är jag även diplomerad Mediyoga lärare!

Yoga väcker en nyfikenhet i mig att vilja utforska och uppleva mitt inre jag på en djupare nivå. På yogamattan väcks tankar och känslor som jag tar med mig från yogasalen in i mitt vardagliga liv som för mig blir ett sätt att leva. Det påminner mig om att acceptera och värdesätta det som är viktigt i livet. Det får mig att inse att allt är möjligt och att vi alla räcker till precis som vi är just nu, idag. Och det är precis det jag vill dela med mig av som lärare. Om vi låter yogan vara en stund av prestationsfritt varande får vi ett värdefullt verktyg som ger oss möjlighet att möta livet på ett mer balanserat sätt.

 

Foto: Anna-Sofie Åberg

Yoga för mig är ett utforskande. Ett möte mellan mitt inre och med mina andetag. Mellan min subtila och min fysiska kropp.

Yoga passar precis alla och min önskan är att få dela med mig av mina erfarenheter, den inre balansen och harmonin som yogan skapar. 

Glädje, ödmjukhet och kärlek är några av ledorden för mina klasser.

Namaste / Kristin

​© 2018 by Kristin Ellner Yoga. Proudly created with Wix.com