top of page

Yoga som företagshälsovård

Jag erbjuder yoga för företag som ett sätt att varva ner innan eller efter en aktiv dag. Välj att komma till vår studio, My Sangha Yoga på söder i Gävle eller så kommer jag ut till er på arbetsplatsen.  Företag i tidigare samarbeten:  Länsförsäkringar, Lantmäteriet, Länsstyrelsen, Gävle Implantatklinik, Uddans, Gävle Kommun, Region Gävleborg m.fl. 

Stora som små företag är välkomna att ta del av mina tjänster för hälsa på alla plan.

3_edited.jpg

För fysisk & mental hälsa

Flera studier visar hur bra yoga fungerar som inslag i friskvårdsarbetet och det passar precis alla. Yoga är ett kraftfullt verktyg för att motverka och komma tillrätta med stressrelaterade problem, det stärker kroppens muskler på ett skonsamt sätt och släpper på spänningar. 

Yogan bjuder in till en stunds återhämtning av helt prestationsfritt varande. Vi släpper kravet på hur det ser ut på utsidan och låter yogan få vara en plats i oss själva där vi alla räcker till precis som vi är.

1_edited.jpg

Kunskap

Med över femton års erfarenhet av att guida till välmående genom yoga, andning och återhämtning erbjuder jag skräddarsydda lösningar för just ert företag och anställda.

Med kunskaper inom Yinyoga, Mediyoga, Hathayoga, stresshantering, dynamisk yoga, meditation och andning har vi redskapen för att främja psykisk och fysisk hälsa.

Här krävs inga förkunskaper för att delta, bara engagemang och en genuin önskan att utvecklas.

2_edited.jpg

Era önskemål

Boka enligt era önskemål.

 

Terminskurs eller halvdag med temat “Hållbar hälsa”.

Självklart erbjuder vi också onlinebaserad företagsyoga via Zoom för er som föredrar det. 

Kontakta mig för offert och bokning:

kristinellner@gmail.com

bottom of page