top of page

YOGA & SKAPANDE - 22-23 OKT.

Creative Spirit

Att få yttrycka sig i skapande är både helande och frigörande! Det här är en helg för dig som vill kombinera yogan med ditt kreativa uttryck. Vi möts där vi är, helt utan prestation och krav, och reser tillsammans genom andning, rörelse, meditation, vila och kreativitet.

IMG_9253.JPG
_MG_8972_edited_edited.jpg

YOGA

Vi börjar varje dag med en mjukt dynamisk yogaklass och avslutar dagen med en mer meditativ yogaklass. Här får vi resa genom våra energilager och utforska från insidan ut. Du behöver inga som helst tidigare kunskaper om yoga, likväl som helgen passar dig som är van yogi. Vi blandar tekniker som verkar läkande och återhämtande för kropp och själ och övningar som väcker och vitaliserar. 

SKAPANDE

På förmiddagen efter vår första yogaklass, samt en stund efter lunch, får vi prova på tekniker med torrpastell kritor och låta kreativiteten flöda. Du behöver ingen tidigare erfarenhet att måla eller skapa. Bara en vilja att prova och utforska. Alla kan skapa! Vi kommer inte att tolka eller analysera varandras bilder.

Image by Steve Johnson

Schema lördag och söndag 22-23/10

9.00-10.15 Yoga

10.30-12.00 Skapande

12.00-13.00 Lunch

13.00-14.00 Skapande

14.00-15.15 Yoga

Pris för båda dagar inklusive material: 1750kr

Plats: My Sangha, Gävle

Lärare: Kristin Ellner

Anmälan: till kristinellner@gmail.com

Lunch kan medtas och ätas på studion, alt. om du vill äta ute på något av matställena i närheten. 

Tänk på att ha oömma kläder när du målar då kritorna dammar en aning.

Vad härligt att få mötas i skapande energier!

 

Anmälningspolicy:

Anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej. Du kan däremot överlåta platsen till en vän om du skulle få förhinder. Genom att boka en plats på workshopen godtar du de anmälningspolicys som gäller. 

bottom of page