top of page
Sök

Yoga mindre skala

Till höstterminen kommer jag fortsätta plugga och kommer även jobba några timmar som anställd.

Jag vill egentligen bara ge yogan och mitt företag all tid, men som det har varit de senaste 2,5 åren med pandemin och allt det fört med sig så orkar jag inte sträva på med endast yogan.


Det har varit så påfrestande år som egen företagare inom den här branschen och kanske blir det bättre längre fram. Det blir långsamt bättre och bättre och återgår mer och mer till som det var innan. Men jag har inte orken kvar. Behöver fokusera på lite andra saker ett tag.


Så med start v.36 kommer jag att endast ha två kurser. Och det ser jag fram emot! ❤️‍🔥 En Healing yoga och en Vinyasa flow. Dessa ligger ute på min hemsida och går att boka nu. https://www.kristinellner.com/schedule-ny


Jag vet att jag kommer att jobba bara med yogan igen. På heltid. Och träffa er och många andra härliga yogisar på mattan. Och det kommer bli så bra!

Just nu är det också lite annat som väntar som jag ger min tid.


Jag hoppas vi ses redan i början av sep! ❤️





49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page