Lunchyoga - 8v kurs

Yoga mitt på dagen för att rensa tankar, hitta lugn, avslappning och ny energi.

Kursstart v.34, onsdagar kl.11.45-12.30, 8ggr.

Pris: på studion 800:- / online på Zoom 600:-

(lunchyoga ligger lägre i pris än kvällsklasser)

Det här är en kurs för att väcka ny energi, återhämta, vila, väcka din fulla potential och ge näring åt kropp, själ och sinne. Lugn, meditativ och stärkande yoga blandas med mjuka flöden för att hitta in i kroppen. Du behöver ingen tidigare erfarenhet.

Anmäl via mail till kristinellner@gmail.com. Begränsat antal platser!

OBS! Meddela vid anmälan om du vill använda friskvårdsbidrag genom Actiway, bifoga då ditt personnummer.  Annars skickas faktura ut på din mail.

 

Har du ePassi sköter du betalningen själv. Jag finns under Kristin Ellner Yoga.

"You are only one yoga class away from a good mood"

Anmälningspolicy:

Anmälan är bindande och kursavgiften betalas ej tillbaka om du inte kan delta. Om jag någon gång skulle vara sjuk tar jag i första hand in en vikarie och då kan yogaformen komma att bli en annan. Finns ingen vikarie ledig så ställer vi in och sista tillfället flyttas fram, alt. att jag nu under Corona håller klassen online, via Zoom.

Vi följer hela tiden uppdateringar och följer restriktioner ang. Corona och agerar därefter. 

Vi reserverar oss för internet-relaterade problem och kan inte stå för om din eller vår uppkoppling är dålig, samt andra oförutsedda händelser som vi inte kan rå på t.ex. strömavbrott. 

Vi har gjort allt vi kan för att få så bra ljud, bild och uppkoppling som möjligt och vet att det nu flyter på bra. Efter nästan ett år av laborerande så kan vi stolt säga att våra onlineklasser håller god kvalitet. 

Genom anmälan godtar du våra policys ang. kurser. 

Minsta antal deltagare för att kursen ska starta är 10st.

Zoom fungerar utmärkt och är lätt att använda. Har du frågor är det bara att maila. Jag hjälper dig att komma igång online!