top of page
Sök

You’ve got mail 💌

Om du prenumererar pÄ mitt nyhetsbrev sÄ har du det i din inkorg nu!


Jag hoppas vi ses pÄ studion pÄ lördag för skönt hÀng och prova pÄ yoga! TvÄ gratis klasser, Familjeyoga kl.10.30 och Yogaklass med mig och Marie kl.12.00. Pop-up shop med klÀder, keramik och utlottning av fina goodiebags, fika mm.

Öppet pĂ„ studion 10-13.


VĂ€lkommen! đŸŒˆđŸ’œđŸ«¶đŸŸđŸ€©29 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

öppnar jag upp för anmĂ€lan till kurser med start v.3. Blir alltid sĂ„ glad att ni vill yoga med mig! đŸ©·đŸ©·đŸ©· (Kanske finns det lite friskvĂ„rdspengar kvar som du vill passa pĂ„ att anvĂ€nda) Kram! https://

Idag söndag den 19/11 Àr Healing yogan instÀlld pga att studion dubbelbokats. Alla deltagare Àr meddelade men jag tÀnker att det Àr bra att meddela Àven hÀr om nÄgon av er tÀnkt droppa in eller ta ige

bottom of page