top of page
Sök

The power of mantra


Är mantran en del av din yogapraktik?


Det var inte det för mig under många år med yogan, förutom ett och annat aum. Men sedan jag utbildade mig till Mediyoga instruktör och lärare för ca 5år sedan väcktes mitt intresse för denna uråldriga och kraftfulla teknik inom yogan. Och jag har sedan fortsatt utforskat denna teknik med olika lärare. Och wow vilka effekter det ger.


På mina Healing yoga klasser kan du ibland få bekanta dig med olika mantran och även på den nya kursen; Yoga fusion + Yoga Nidra där vi har ännu mer inslag av Kundalini yoga (men även mjuk flödande Vinyasa samt djupavslappning).


Dessa två kurser startar v.13 och flera platser är redan bokade så se till att boka din plats och säkra yogavåren med mig på My Sangha. Du hittar dit via länk i min profil.


〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰


”Mantra” refererar vanligtvis till ett ord eller en fras som ofta upprepas för att motivera, affirmera eller för att uttrycka din grundläggande övertygelse. På yogans väg ses mantran som kraftord som innehåller energi, avsikt och löftet om transformation. Mantra är en central del i alla yogatraditioner. På sanskrit betyder MAN sinne och TRANG hänvisar till en våg eller projektion. Därför beskrivs mantra ofta som en kreativ projektion av sinnet genom ljud. Man kan välja att upprepa det högt för sig själv eller tyst i ditt sinne.


〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰


"Chanting is a way of getting in touch with yourself. It's an opening of the heart and letting go of the mind and thoughts. It deepens the channel of grace, and it's a way of being present in the moment." – Krishna Das


Läs mer:

https://linktr.ee/kristinsyoga


21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Drop in månd. 17/6!

Välkommen på mjuk Vinyasa med meditation och guidad vila! Måndag 17/6 kl.19-20. Ingen föranmälan. 150kr Swish på plats. Varmt välkommen till My Sangha! 🫶🏾❤️

Comments


bottom of page