top of page
Sök

Gratis zoomklass 30/7!

DU ÄR INBJUDEN! ✨


Söndagen den 30/7 kl.17.00 - Pilates fusion


Det behöver inte ta en stor del av dagen om du vill skifta sinnesstämning för att må bra i kropp och själ! Jag delar med mig av ett kortpass på 20min på Zoom där alla kan delta som vill röra på kroppen och rensa tankarna. 🙌🏾


Jag gillar själv de här kortare passen och känner vilken stor effekt de gör på hela mitt mående. 🤎 Det blir en skön mix av yoga och pilates så du som har yogat med mig förr kommer att känna igen dig. Och har du inte gjort det så går det såklart bra ändå!


På min sida här på Spaces by Wix delar jag inloggnings id till Zoom en timme innan klassen börjar.


Hoppas vi ses!


Inga förkunskaper krävs.

Klassen är kostnadsfri! 🫶🏾❤️
42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Drop in månd. 17/6!

Välkommen på mjuk Vinyasa med meditation och guidad vila! Måndag 17/6 kl.19-20. Ingen föranmälan. 150kr Swish på plats. Varmt välkommen till My Sangha! 🫶🏾❤️

コメント


bottom of page