top of page
Sök

2 platser kvar!

Många har tvekat att anmäla sig till kurs på studion, vilket jag förstår. Så nu finns det fortfarande två platser kvar på onsdags-vinyasan med start v.4! Hör av dig via mail om du känner att du vill komma iväg hemifrån och yoga med mig i skön och peaceful miljö. Kanske har du redan anmält dig till Zoom, då går det ändå bra att byta till studioplats. 🖤


28 visningar3 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En sommargåva!

Nu tar jag semester och sitter i bilen på väg ner mot Frankrike. Ville bara göra dig uppmärksam på att höstens kurser går att boka nu. Och dela med mig av en gåva i form av en guidad meditation. YOGAL

3 Comments


Hej igen, Just ikväll är jag bokad på annat men går gärna resterande 4 om det går bra? Mejla gärna tid o pris! Lycka! 🙏🤩

Like

Kristin
Kristin
Feb 17, 2021

Hej Lisa! Ja det finns plats kvar! Vill du ha en plats där och gå resterande 5ggr, eller bara droppa in ikväll? Kram 🧘🏼‍♀️

Like

Hej Kristin! Jag är intresserad av att yoga på studion på onsdagar om det finns plats kvar! Kram Lisa

Like
bottom of page