top of page

Vinyasa flow

Kursstart v.13  

Måndagar kl.17.30-18.45

8 ggr kurs (uppehåll v.14 & 18)

Pris: 1650kr

Plats: My Sangha Yoga, Gustavsgatan 12, Gävle

20230313_161118937_iOS.jpg

VINYASA FLOW är lekfullt flödande och ibland fysiskt utmanande yoga. Med den klassiska Hathayogan som grund bygger vi på med asanas och sekvenser där vi går genom ett flöde med andning och rörelse synkat, för värme och vitalitet. Vi är i ett flow och inte så statiska att vi håller alla positioner under en längre tid. På mina klasser är jag noga med att även blanda in en mängd av stillhet, genom pranayama (andningsövningar), avslappning och meditation, för att hitta en bra balans. Vi bygger långsamt upp flöden som är skonsamma för vår kropp, för ett mindful flow. I yogan väcks ofta tankar och känslor som som kan vara till fördel i vårt dagliga liv. Yogans insikter och tankesätt får vara vara ett verktyg som får berika livet på alla plan. Så att vi kan leva yoga.

 

Du behöver inga tidigare erfarenheter för att delta på denna kurs. Jag önskar DIG varmt välkommen!

 

Anmälningspolicy:

Anmälan är bindande och kursavgiften betalas ej tillbaka om du inte kan delta. Om jag någon gång skulle vara sjuk tar jag i första hand in en vikarie och då kan yogaformen komma att bli en annan. Finns ingen vikarie ledig så ställer vi in och sista tillfället flyttas fram. Genom anmälan godtar du våra policys ang. kurser. 

OBS! Viktig info angående anmälan av kurs:

Du behöver meddela direkt vid anmälan om du vill använda Epassi. Gör du inte det går en faktura ut till dig som gäller för din anmälan och behöver betalas in före förfallodatum. Epassi kan alltså inte väljas efter det. Skickad faktura gäller och i och med att du gör din anmälan via mail godtar du denna anmälnings policy. Om du vill ändra eller kreditera din faktura tillkommer en admin avgift på 200kr.

Du kan alltid ta igen missad gång på annan klass på studion. Gäller under hela kursperioden i mån av plats. 

Anmälan: via mail till kristinellner@gmail.com (se info ovan)

bottom of page