top of page

Yoga fusion + Yoga Nidra

Det här är ett nytt koncept på kurs där jag, liksom på min Healing yoga, delar med mig av några godbitar för kropp & själ som jag blivit bekant med under 17års utforskande inom yoga. En kurs där jag integrerar tekniker från olika yogatraditioner och avslutar med Yoga Nidra. 

Start: v.13, 29/3. (uppehåll v.15 & 17)

Dag & tid: Tisdagar kl.19.45-21.00

Plats: My Sangha, Gävle

Pris: 1550kr, 8ggr

(Drop-in 220kr/klass, alt. hoppa på pågående kurs för bättre pris per gång).

IMG_6257.JPG

Här blandas Hathayogans stödjande asanas med den mjuka rytmen i Vinyasa flow. Under klassen lägger vi även in tekniker och kriyas för kraft och vitalitet inspirerad av Kundalini yoga med andningstekniker som pumpar runt cirkulation och prana samt väcker upp och ger energi. Klassen avslutas alltid med guidad yogisk sömn, Yoga nidra. 

Studier visar att utövning av Yoga Nidra ökar må-bra-hormonet dopamin i kroppen och att personer som praktiserar Yoga Nidra regelbundet håller en lägre stressnivå. Förutom att minska stress så upplever många att Yoga Nidra förbättrar sömnen då tekniken hjälper till att släppa på både kroppsliga och psykiska spänningar. Yoga Nidra är återhämtande för både kropp och själ och bidrar till en bättre koncentrationsförmåga.

Så om du deltagit på mina klasser tidigare kan du tänka sig att den här kursen är mer dynamisk än Healing yoga, mindre flöde än Vinyasa flow och med inslag av Kundalini yoga och Yoga nidra. Har du inte yogat med mig förut går det lika bra ändå. Du behöver inga förkunskaper! 

Varmt välkommen på denna yogiska fusion som sträcker sig över 10veckor. 

Missar du en gång går det bra att ta igen på annan klass i mån av plats.

Välj bland alla klasser på My Sangha.

Anmäl via mail till kristinellner@gmail.com

Meddela direkt vid bokning om du använder ePassi/Actiway (som du sköter själv på deras hemsida/app). Annars hinner en faktura från Fortnox gå iväg till dig.

Jag finns under "Kristin Ellner Yoga".

Anmälningspolicy:

Anmälan är bindande och kursavgiften betalas ej tillbaka om du inte kan delta. Om jag någon gång skulle vara sjuk tar jag i första hand in en vikarie och då kan yogaformen komma att bli en annan. Finns ingen vikarie ledig så ställer vi in och sista tillfället flyttas fram.

Genom anmälan godtar du våra policys ang. kurser. 

Minsta antal deltagare för att kursen ska starta är 10st.

bottom of page