top of page

i am whole in my body and blooming wildly without regret -

 

UNFOLDING 

30-31 maj 

Tid: Lö: 9.30-11.00 , Sö: 9.00-10.15

Plats: My Sangha

Pris: 500kr

Anmälan via mail till kristinellner@gmail.com

"Mjukna, vila. Stilla mantran och djupa suckar. Linjerad energi, pirrande livskraft, vindlande hav och porlade bäckar. Du är flöde och liv. Rörelse i synk med hjärtas slag och dina andetag. Stilla återhämtning, värme och urkraft. Tystnad, sång och glädje. Reflektion och intention ger uppvaknande. Glow och ljus".

Om du någon gång varit på mina klasser vet du att du kan vara ett träd eller varför inte sjögräs. Du vilar i allt från fluffig mossa till varm sand och det finns inget innanför eller utanför som sätter gränser. Under de här två klasserna utforskar vi asanas, rörelser, ljud och vibrationer. Men framför allt är detta en helg för kontemplation, för stillhet, meditation och vila. Med inslag av mjuka feminina flöden och med inspiration från bl.a. Mediyoga.

 

Med olika yogatekniker linjerar vi vår energi och ger själ och hjärta all den näring och uppmärksamhet som behövs.

Du kan alltid utgå efter din egen förmåga och dagsform och lyssna in vad som passar dig. Och det går bra att vara såväl van yogi som nybörjare. 

Varmt välkommen!

Max antal deltagare 8st, så vi kan hålla avstånd. 

I Coronatider:

Endast vi som är helt friska och krya deltar. Anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej om du inte kan delta. Däremot kan du överlåta platsen till en vän eller använda din inbetalda summa till höstens terminskurser eller kommande helgkurs under 2020(ej på retreats, uteyoga, drop-in klasser).

bottom of page