DROP-IN YOGA I JUL & NYÅR

Fredag 27/12

Söndag 29/12

Torsdag 2/1

Måndag 6/1

Kl.10.00-11.15 alla dagar

Pris: 150kr per gång

Ingen anmälan, bara att dyka upp (max 14 platser). 

Plats: My Sangha, Gustavsgatan 12. Vi öppnar 15min innan klass. 

 

Vila, andas, fyll på med ny energi. Mantran, sköna vibrationer och musik blandas med total stillhet på mjuka ullmattor och många tända ljus. Alla kan vara med oavsett erfarenhet. Återhämta, nära och ta hand om dig själv.

Önskar dig varmt välkommen under dessa dagar!

(Bra att kolla av instagram stories innan du går iväg, där kan jag meddela om det skulle vara så att jag någon gång behöver ställa in).

 

Om Mediyoga:

MediYoga är utformad utifrån den tantriska yogatraditionen som är en av de äldsta former av yoga människan känner till. Mycket inspiration har hämtats från kundaliniyoga likväl som ayurveda, den mångtusenåriga läkekonsten samt med komponenter från traditionell kinesisk medicin. Detta yogiska system är också utvecklat utifrån resultaten av hundratals vetenskapliga studier över hela världen på olika former av yoga, bland dem ett växande antal svenska studier. 

Kärnan i MediYoga är att skapa ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt. 

 

MediYoga kan definieras som en form av body-mind träning, en helhetsträning som stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem. MediYogan är inte är en yogaform med fokus enbart på det fysiologiska utan på alla aspekter, människan som energivarelse, helheten.