UTEYOGA 

Sommaren 2021

Äntligen kommer ljuset och sommaren och det är dags att rulla ut yogamattan på gräset under bar himmel!

 

Jag kommer även i år hålla uteyoga på gräsmattan framför Vallbacksskolan. Vi provade förra året att även ha vardagskvällar där men p.g.a. liv och rörelse på multisport planen intill så blev det ingen lugn stund. Helgmorgnar däremot funkar  jättebra så jag kör vidare på det! Jag är även öppen för att komma och hålla uteyoga på fler platser. Tipsa mig!

 

Yoga på Vallback har premiär den 22/5 kl.10.00-10.45 och så fortsätter vi ända till vecka 33. 

 

Gör till vana att kolla av stories/händelser på Instagram @kristinellneryoga (alt. händelser på Facebook) innan du går iväg. Vissa gånger kan vara inställda p.g.a. av att jag håller yogaklasser på annat håll. Alt. inställt p.g.a. väder. Men vi yogar även i mulet väder så på med vantar och raggsockor. Ta med filt och matta. Yogan blir av trots att inte sommarvärmen har kommit ännu så länge det inte öser ner.

 

Corona-restriktionerna säger att vi ska fortsätta träna. Helst utomhus och såklart endast vi som är friska och håller bra avstånd. Någon begränsning för träning grupp finns inte. Men däremot behöver det vara uppstyrt och endast för medlemmar. Vilket betyder att du behöver anmäla dig till sommaryogan år genom att skicka namn och mailadress så du finns med i gruppen. Sedan väljer du själv de gånger du vill delta. Om du ens vill delta. 

 

80kr swishas på plats.

 

Anmälan är bara för att du ska finnas med på listan, du förbinder dig inte till något och kan välja att komma så sällan eller så ofta du vill. Men du behöver vara registrerad om du vill vara med.

 

SISTA ANMÄLNINGSDATUM TILL SOMMARENS UTEYOGA ÄR DEN 20 MAJ

Anmäl via mail till kristinellner@gmail.com

INGET bekräftelsemail kommer efter anmälan. Du är ändå med!