top of page
Vinyasa flow-4.png

Start: v.3, 16 jan. (uppehåll v.9)   OBS,FULLBOKAD!

Dag & tid: Måndagar kl.17.30-18.45, 8 tillfällen.

Plats: My Sangha, Gävle

Du kan alltid ta igen missad gång på annan klass om plats finns.

Anmälan: via mail till kristinellner@gmail.com

 

Viktigt att meddela direkt vid anmälan om du vill betala med Epassi.

Skickad faktura gäller, så säg därför till innan om du ska använda Epassi.

Ju mer jag utforskar och vandrar längs yogans väg och följer mina inre önskningar desto stillsammare blir min yoga. Många år tillbaka kändes det mest spännande att utforska avancerade asanas, inversioner och kreativa flöden, medan jag nu är mer intresserad av det som viskar djupt där inne. Stilla och omhuldande. Och därav blir även mina klasser lite mer långsamma och kanske inte alltid så fysiskt utmanade som de varit tidigare. Med det sagt så kan det bli riktigt varmt att röra sig mer långsamt och inkännande och vi kommer även lägga stor vikt vid att hitta stillheten inom oss.

Vinyasa flow är lekfullt flödande och ibland fysiskt utmanande yoga. Med den klassiska Hathayogan som grund bygger vi på med asanas och sekvenser där vi går genom ett flöde med andning och rörelse synkat, för värme och vitalitet. Vi är i ett flow och inte så statiska att vi håller alla positioner under en längre tid. På mina klasser är jag noga med att även blanda in lagom mängd av stillhet, genom pranayama (andningsövningar), avslappning och meditation, för att hitta en bra balans. Vi bygger långsamt upp flöden som är skonsamma för vår kropp, för ett mindful flow. I yogan väcks ofta tankar och känslor som som kan vara till fördel i vårt dagliga liv. Yogans insikter och tankesätt får vara vara ett verktyg som får berika livet på alla plan. 

 

Du behöver inga tidigare erfarenheter för att delta på denna kurs. Jag önskar DIG varmt välkommen!

 

Anmälningspolicy:

Anmälan är bindande och kursavgiften betalas ej tillbaka om du inte kan delta. Om jag någon gång skulle vara sjuk tar jag i första hand in en vikarie och då kan yogaformen komma att bli en annan. Finns ingen vikarie ledig så ställer vi in och sista tillfället flyttas fram.

Genom anmälan godtar du våra policys ang. kurser. 

bottom of page