VINYASA FLOW 8v kurs

Start den 2/9

Onsdagar kl.18.00-19.15

Livestreamad online kurs - 950:-

(FULLBOKAD i studion!)

Anmälan: via mail till kristinellner@gmail.com

Meddela vid anmälan om du har friskvårdsbidrag som du vill använda. Då kan du behöva skicka med ditt personnummer.

Vinyasa flow är lekfullt flödande och ibland fysiskt utmanande yoga. Med den klassiska Hathayogan som grund bygger vi på med asanas och sekvenser där vi går genom ett flöde med andning och rörelse synkat, för värme och vitalitet. Vi är i ett flow och inte så statiska att vi håller alla positioner under en längre tid. På mina klasser är jag noga med att även blanda in lagom mängd av stillhet, genom pranayama (andningsövningar), avslappning och meditation, för att hitta en bra balans. Vi bygger långsamt upp flöden som är skonsamma för vår kropp, för ett mindful flow. I yogan väcks ofta tankar och känslor som som kan vara till fördel i vårt dagliga liv. Yogans insikter och tankesätt får vara vara ett verktyg som får berika livet på alla plan. 

Bokningsbar endast online, via Zoom, då platserna i studion är fullbokade. Priset blir då 950:- (studio pris är 1550:-).

Anmälan är bindande och kursavgiften betalas ej tillbaka om du inte kan delta. Om jag någon gång skulle vara sjuk tar jag i första hand in en vikarie och då kan yogaformen komma att bli en annan. Finns ingen vikarie ledig så ställer vi in och sista tillfället flyttas fram. 

​© 2018 by Kristin Ellner Yoga. Proudly created with Wix.com