SOUL SHINE - Andningens kraft

Välkommen på ännu en Soul shine dag! Nu med temat Andningens kraft.

Lördagen den 31 oktober på My Sangha

Kl. 10.00-12.30

Pris: 450kr för två yogaklasser + godsak från Little Art Cakery

Anmäl till kristinellner@gmail.com

 

 

Jag älskar dessa Soul shine-dagar och bestämde mig för att hålla en till nu under ht. Med en månad kvar till självaste julmånaden kan det vara skönt att lägga fokuset på Andningens kraft. Vi pratar om vilka fördelar andningen har i vår vardag och våra liv såväl som i vår yogapraktik. När vi under yogan får redskapen för en optimal andning kan vi sedan ta med oss det i våra liv utanför yogasalen. 

 

Vi startar som vi brukar, med en värmande Vinyasa flow klass på 60min. Här väcker vi vår inre kraft och en känsla av entusiasm som inte helt oväntat för med sig kreativa visioner och en hoppfull känsla för framtiden. Allt i synk med närande andetag.

Vi får vara i värmen vi väcker inom oss, som ökar ämnesomsättning samt blodcirkulation. Sedan tar vi en paus för te och vegansk godsak från Little Art Cakery, och avslutar i stillhet med en återhämtande Healing Yoga klass på 60min. med många djupa andetag, avslappning, meditation och vila.

Nybörjare som vana yogis är välkomna att dela denna förmiddag med mig på My Sangha. Du behöver inte ha deltagit på Soul Shine vid tidigare tillfällen, denna dag är helt fristående.

(Vinyasa flow innebär mycket rörelse för kroppen och är inte en optimal yogaform för dig med smärta och begränsad rörliget).

Anmälan sker via mail till kristinellner@gmail.com

Nu under Corona är max antal deltagare 10st. Vår studio är inte jättestor men vi ser till att lägga mattorna omlott så du inte ligger och andas alldeles intill din granne. :)

          Återbetalningspolicy:

  • Avgiften återbetalas ej om du inte kan delta, men det går bra att överlåta platsen till en vän. Du kan annars välja att ha avgiften innestående att använda på någon av mina andra yogakurser/events fram till och med vt.2021.  Delta endast om du är 100% frisk och kry. En ej återbetalningsbar summa på 50kr (för fikat) tas ut om du avbokar närmare än en vecka innan eventet.

Subscribe to newsletter and fill your inbox with love

Let´s commune!

  • Facebook
  • Instagram

​© 2018 by Kristin Ellner Yoga. Proudly created with Wix.com