SOUL SHINE

NYTT: Välj om du vill delta på studion eller online via Zoom!

Söndagen den 5:e April på My Sangha

Kl. 10.00-12.30

Pris: 400kr för två yogaklasser + en vårig smoothie

/ alt. delta på eventet online; två yogaklasser för 180kr.

 

Anmäl till kristinellner@gmail.com

Vårterminens Soul Shine!

 

Vad behöver vi nu om inte en stund att ta hand om oss själva och få släppa oro och grubblerier!

I rådande tider ställer vi om och tänker om. Tanken och förhoppningen är att Soul shine kommer att hållas på studion, men med nya direktiv från dag till dag är det inget vi till hundra procent kan garantera. Skulle studion behöva stänga så kan du alltid vara med online i stället. Du kan även välja detta alternativ oavsett om studion är öppen eller ej. Kanske känns det bättre att få vara hemma och yoga själv i tryggheten. Men ändå med oss andra på studion. Har du förkylningssymtom får du delta via Zoom men inte vara med på studion. 

Du anmäler via mail och meddelar där om du vill vara med i studion eller endast online. 

 

 

 

Vi startar med en värmande Vinyasa flow klass på 60min. Här väcker vi vår willpower och en känsla av entusiasm som inte helt oväntat för med sig kreativa visioner och en hoppfull känsla för framtiden. Våren och ljuset är här!

Vi får vara i värmen vi väcker inom oss, som ökar ämnesomsättning samt blodcirkulation. Sedan tar vi en paus för en vårig och energigivande smoothie, och avslutar i stillhet med en återhämtande MediYoga klass på 60min. med avslappning, andning och mantra meditationer. 

 

Då vi är lite mera i stillhet i början och slutet av första klassen samt under MediYogan kan det vara skönt med en extra tröja och varma strumpor.

Nybörjare som vana yogis är välkomna att dela denna förmiddag med mig på My Sangha.

(Vinyasa flow innebär mycket rörelse för kroppen och är inte en optimal yogaform för dig med smärta och begränsad rörliget).

Anmälan sker via mail till kristinellner@gmail.com

  • Återbetalningspolicy

    Avgiften återbetalas ej om du inte kan delta, men det går bra att överlåta platsen till en vän.

​© 2018 by Kristin Ellner Yoga. Proudly created with Wix.com