SOMMAREN 2020 PÅ MY SANGHA

ONLINE ZOOM YOGA 

v.27-32 med Kristin Ellner. 2 klasser per vecka = 12 klasser

Pris: 850:-.

Sommarkurs på 6v med yoga 2ggr i veckan. 

Måndagar kl.19.30-20.30 och onsdagar kl.19.30-20.30. Start v.27 den 29 juni. Sista tillfället blir onsdagen den 5 augusti. 

Yogakursen är två kvällar i veckan så du kan välja att yoga den dag som passar dig bäst eller yoga både måndag och onsdag. Två klasser per vecka ingår! Sommarkurserna ligger lite lägre i pris än ordinarie termin då vi vet att den tiden kan vara svår att planera till fullo.

Det kommer att blandas från gång till gång flödig och varm Vinyasa flow och mer stilla Yin Yang med inslag av Mediyoga, andningsövningar och meditationer. Det går bra att vara helt nybörjare såväl som van yogi. Med vetskap om att Vinyasa flow innebär mycket rörelse. 

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv och tar nya beslut om nya direktiv kommer upp. Det är en tid av förändring och vi följer med och gör det allra bästa vi kan i varje ny situation. Oavsett så kommer det bli en härlig yogasommar!

Period 2 ONLINE (v.27-32 med mig) anmälan via mail till kristinellner@gmail.com (fullbokat i studion, platser endast online!)