SOMMAREN 2020 PÅ MY SANGHA

Period 1 (v.21-26 med Eva Andersson) 2 klasser per vecka = 12 klasser (FULLBOKAD!)

Period 2 (v.27-32 med Kristin Ellner) 2 klasser per vecka = 12 klasser (2 plaser kvar!)

Pris: en period 1350:-.

Båda perioder för 2400:-. (FULLBOKAD!)

Vill du endast delta online? 

Period 2. Två live streamade klasser per vecka, v.27-32. Pris: 850:-

Nu kan du anmäla dig sommarens yogakurser på My Sangha!

Jag kommer att ha en kurs på 6v med yoga 2ggr i veckan. 

Måndagar kl.19.30-20.30 och onsdagar kl.19.30-20.30. Start v.27 den 29 juni. Sista tillfället blir onsdagen den 5 augusti. 

Yogakursen är två kvällar i veckan så du kan välja att gå den dag som passar dig bäst eller gå både måndag och onsdag. Två klasser per vecka ingår! Sommarkurserna ligger lite lägre i pris än ordinarie termin då vi vet att den tiden kan vara svår att planera till fullo.

Det kommer att blandas från gång till gång flödig och varm Vinyasa flow och mer stilla Yin Yang med inslag av Mediyoga, andningsövningar och meditationer. Det går bra att vara helt nybörjare såväl som van yogi. Med vetskap om att Vinyasa flow innebär mycket rörelse. 

I rådande tider kommer vi anpassa yogan och det kommer se lite annorlunda ut än tidigare kurser. Vi kommer att hålla kursen i studion och de gånger som vädret tillåter kan vi hålla till ute i trädgården och yoga. Om läraren är sjuk kommer vi att hålla klassen på Zoom. Du som går kursen kan välja om du vill vara med på plats eller yoga hemma via Zoom vissa gånger. Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv och tar nya beslut om nya direktiv kommer upp. Det är en tid av förändring och vi följer med och gör det allra bästa vi kan i varje ny situation. Oavsett så kommer det bli en härlig yogasommar! OBS, max antal delatagare 10st!

(Båda perioder kommer att ha måndagar och onsdagar kl.19.30-20.30)

Period 1 (v.21-26 med Eva) anmäl här.  FULLBOKAD!

Period 2 ONLINE (v.27-32 med mig) anmälan via mail till kristinellner@gmail.com (fullbokat i studion, platser endast online!)

Båda perioder anmäl här. FULLBOKAD!

​© 2018 by Kristin Ellner Yoga. Proudly created with Wix.com