top of page
Strandyoga

Rhodos Gudinne Retreat 2022

23-30 april

En yogaresa för dig som kvinna. Och oavsett om du benämner dig gudinna eller ej, tror vi det här är magiska dagar för DIG!

 

Vi kan nog alla hålla med om att det krävs en del egentid, kärlek och näring från insidan ut för att kunna ta hand om och vårda den inre glöden, vårt glow, som får oss att känna oss levande där vi kan utvecklas och skapa förutsättningar för att vara i vår fulla potential. Här kan du ge dig själv det utrymmet och den tiden!

 

I det antika Grekland var gudinnor förknippade med specifika aspekter av livet. För kärlek, rättvisa, visdom, matematik, styrka, konst, natur - för allt finns en gudinna!

 

I grund och botten lär yogan att den feminina kvalitén, Shakti, är energin i allt. Det sägs att det finns en del av Shakti som förblir gömd tills den väcks när vi tar hand om vår inre gudinna genom just yoga! Vi har alla både maskulina och feminina energier inom oss och det är inte allt för ovanligt i den tid vi lever nu att det är den maskulina, resultatinriktade och presterande kvalitén som får mest utrymme. 

 

Vårt gudinneretreat handlar om att förkroppsliga den feminina inre kraften för att skapa balans och boosta hela dig!

 

Under veckan har du möjlighet att boka in samtal med Marie som är utbildad familjeterapeut till extra förmånligt pris. 

 

Vi yogar, mediterar, har stärkande Soma move klasser, äter gott, vilar, återhämtar och fyller på med nya intryck i en inspirerande miljö på östra Rhodos. Klasser varje morgon och kväll och där i mellan är din egna tid att göra precis det du känner för. Här finns utrymme att vara precis den du är. Alla klasser är inkännande och tillåtande och du kan alltid utgå från dig och din kropp. Med oss är du i trygga händer. Vi har lång erfarenhet av att möta människor efter allas förutsättningar och många års erfarenhet av att leda klasser. Tveka inte att höra av dig om du har frågor, vi finns här för dig. 

 

Marie & Kristin

Vi reser med Nazar och detta ingår:

Här ingår det mesta; flyg (du slipper boka flygresan själv), transfer, all inclusive, yogaklasser och boende på elegant hotell med fantastiskt läge.

Pris från 10199:- beroende på rumsval.

Text från Nazar:

Vackra Lindos Imperial har en förtrollande utsikt över Medelhavet  och ligger i lugna Kiotari på Rhodos östra sida. På detta eleganta familjehotell får du inte mindre än fyra pooler, flera vattenrutschbanor, barnklubb, gym och sportfaciliteter samt ett spa med flera olika behandlingar. All Inclusive-programmet inkluderar flertalet restauranger och barer som serverar välsmakande mat både från Grekland och från många av världens andra hörn. 

Arkitekturen är unik, med flera gulliga hus i pastellfärger – något som påminner om husen på de klassiska grekiska öarna Symi och Chalki. Du bor i fräscha och rymliga rum, och om du bokar en familjesvit kan du välja en som har en egen pool på terrassen – perfekt för morgondoppet! Rummen och de fina faciliteterna är utspridda över en stor och något kuperad yta, så du kan förvänta dig en hel del promenader på hotellområdet. 

Läget är fantastiskt, med endast 10 kilometer till den historiska hamnstaden Lindos, som helt klart är värd ett besök. Här trängs gulliga små butiker och lokala restauranger i snirkliga gränder – och allt toppas med den fantastiska utsikten högt uppifrån sluttningen.

Boka HÄR

Morgonyoga

På morgonen blir du guidad genom en shakti inspirerad Vinyasa flow klass med flöde, rörelse och dynamik.Vid ett par tillfällen får du även prova på Soma move. Det som kännetecknar morgonklasserna är liv, glädje och att få väcka kropp och sinne på ett skonsamt sätt, alltid efter dina förutsättningar. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av Soma move eller Vinyasa flow, bara en önskan om att få känna in hela din kropp och utforska på en djupare nivå.

Untitled design-20.jpg

Kvällsyoga

Under dagen väljer du själv om du vill göra utflykter, utforska ön eller bara ta det lugnt vid poolen eller på stranden som ligger alldeles intill hotellet. Framåt kvällen ses vi igen för en djupt avslappnande yogaklass med fokus på andning, meditation och återhämtning. Klasser som får inspireras av våren här på Rhodos; havet, solen och miljön. Det blir inslag av både Kundalini yoga, Healing yoga, Yin yoga och Mediyoga. Klasserna kräver ingen som helst tidigare erfarenhet av yoga, likväl som det passar dig som yogat under många år eller kanske är yogalärare själv. Vi låter vår inre shakti guida vår väg. 

Untitled design-21_edited.jpg

Samtal

Boka samtal under veckan till förmånligt pris med Marie Hansson som är utbildad familjeterapeut och socionom.

Detta är helt valfritt för dig som deltar på retreat om du vill få guidning

att förstå dig själv och att hitta vägar att kunna möta dig själv.

Har du något som du vill utveckla eller vill du lära känna dig själv bättre? 

Yoga är med sitt holistiska synsätt på människan en kraftfull, djupverkande metod att skapa återskapa hälsa på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt.

 

Har du ont i kroppen eller själen? Har du stressrelaterade symtom? Behöver du prata av dig? Sover du dåligt? Är du utmattad? Eller känner du bara för att förstå dig själv bättre för att behålla balans? Då kan dessa samtal vara något för dig. 

 

Du kan boka tid under vecka för ett eller flera samtal.

 

Pris för dig som deltar på retreatet är 600:- för en timme (ord. 1000:-).

Välkommen att följa med oss till Grekland för en good vibe vecka! Boka HÄR

IMG_3128_edited_edited.jpg
bottom of page