top of page
Sök

Volontär = gratis yogakurs

Jag söker en volontär till tisdagar kl.16.20-19.45 som kan hjälpa mig med att fixa iordning inför klass samt ta emot alla fina yogisar. Du får en gratis plats på Vinyasa flow eller Yoga fusion samma dag. På det sättet kan du kombinera ditt volontärpass med din yoga. 🥰

Vi har 6 veckor kvar på kursen. (Uppehåll v.15)Låter det intressant? Skicka ett mail till kristinellner@gmail.com 💜💜💜33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

öppnar jag upp för anmälan till kurser med start v.3. Blir alltid så glad att ni vill yoga med mig! 🩷🩷🩷 (Kanske finns det lite friskvårdspengar kvar som du vill passa på att använda) Kram! https://

Idag söndag den 19/11 är Healing yogan inställd pga att studion dubbelbokats. Alla deltagare är meddelade men jag tänker att det är bra att meddela även här om någon av er tänkt droppa in eller ta ige

bottom of page