top of page
Sök

Tack för DU är medlem på min sida!

Ni har blivit många här på Spaces appen by Wix. Jag provar mig fram lite med denna och det känns som ett enkelt sätt att nå ut till er när jag t.ex. inte vill skicka ett helt nyhetsbrev.


Som tack har jag dragit ett kort till er från en fin kortlek av Elena Brower 💙En kort, enkel men kraftfullt meditation ni kan prova hemma. Bara följ kortets instruktioner. (hoppas det går att zooma in) :)

Provade du? Berätta gärna! 💙🪶💫


Kram

Kristin

58 visningar8 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

öppnar jag upp för anmälan till kurser med start v.3. Blir alltid så glad att ni vill yoga med mig! 🩷🩷🩷 (Kanske finns det lite friskvårdspengar kvar som du vill passa på att använda) Kram! https://

Idag söndag den 19/11 är Healing yogan inställd pga att studion dubbelbokats. Alla deltagare är meddelade men jag tänker att det är bra att meddela även här om någon av er tänkt droppa in eller ta ige

bottom of page