top of page
Sök

Det är här ni hittar mig!

Jag har under den senaste tiden med allt som pågått med pandemin och mainstream media känt att jag vill hålla mig ifrån det och sociala medier lite mer. Och flyttar därför över hit till min hemsida. Det här blir mina nya inlägg, i alla fall för ett tag. Några poster som är automatiserade kommer också på Instagram, men inte lika mkt som innan.

Jag vet att det är fler med mig som längtar efter att restriktionerna ska släppa och vi kan börja umgås och samlas igen. Njuta av varandras närhet och energierna som väcks av kärleken och närheten. Att slippa vara uppdelade, ensamma, rädda, överdrivet försiktiga. Och denna vecka händer det!

Det ger hopp om att kunna boka in det där rereatet eller kursen eller konserten. Jag känner i alla fall att lusten att göra saker för glädje och för att ta hand om mig blir ännu starkare. Att vi nu orkar boka in det där som vi länge tyckt att borde vi avstå ifrån och att vi klarar oss utan. Jag vill i alla fall inte avstå från det som är soul food! Ni vet det där som ger en kick och smak av livet. Lusten och glädjen! Att helt enkelt få unna sig. Fast det inte är livsviktigt. Hur känner du?


Bl.a. ska jag på kurs där jag ska lära mig spela Harmonium nu i februari. Det ska bli så spännande. Tänkte det är något som kan få berika en och annan yogaklass! Ska se om jag kan dela ett youtubeklipp från någon Kirtan där man spelar på Harmonium. Kanske du känner någon som säljer ett? Hojta till i så fall :)


Stor kram!


34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page