top of page

Vinyasa flow

VINYASA FLOW 8v kurs

Start den 25 och 27 jan.-21.

Måndagar kl. 19.30-20.30 (60min)

Onsdagar kl. 19.45-20.45  (60min)

Livestreamad online kurs - 800:-

(OBS! Plats i studion släpps först i mitten av januari när vi ser hur läget med Corona är.  Pris 1350:-)

Du kan alltid ta igen missad gång på en valfri onlineklass! Välj på hela schemat på My Sangha.

+GRATIS online klass till alla som bokar en kurs på studion eller online!

(Jag skickar ut en länk till en yogaklass med mig som du kan yoga till de gånger du missar live-tillfället). 

 

Anmälan: 

kristinellner@gmail.com 

All Access pass - gå alla My Sanghas klasser online. 8v för 1600:-  Anmäl HÄR

 

Meddela vid anmälan (innan faktura skickas ut till dig. Skickad faktura gäller!) om du har friskvårdsbidrag som du vill använda. Då kan du behöva skicka med ditt personnummer. Välj dag, måndag eller onsdag.

Vinyasa flow är lekfullt flödande och ibland fysiskt utmanande yoga. Med den klassiska Hathayogan som grund bygger vi på med asanas och sekvenser där vi går genom ett flöde med andning och rörelse synkat, för värme och vitalitet. Vi är i ett flow och inte så statiska att vi håller alla positioner under en längre tid. 

På mina klasser är jag noga med att även blanda in lagom mängd av stillhet, genom pranayama (andningsövningar), avslappning och meditation, för att hitta en bra balans. Vi bygger långsamt upp flöden som är skonsamma för vår kropp, för ett mindful flow. I yogan väcks ofta tankar och känslor som som kan vara till fördel i vårt dagliga liv. Yogans insikter och tankesätt får vara vara ett verktyg som får berika livet på alla plan. 

Anmälningspolicy:

Anmälan är bindande och kursavgiften betalas ej tillbaka om du inte kan delta. Om jag någon gång skulle vara sjuk tar jag i första hand in en vikarie och då kan yogaformen komma att bli en annan. Finns ingen vikarie ledig så ställer vi in och sista tillfället flyttas fram, alt. att jag nu under Covid håller klassen online, via Zoom.

Vi följer hela tiden uppdateringar och följer restriktioner ang. Covid och agerar därefter. Det kan innebära och har inneburit att vi ibland valt att mitt i en pågående kursomgång ändra om och köra allt online. Vi har dock förhoppningar om en ljusare vårtermin då vi också sett över vår lokal och ordnar med bästa möjliga utrymme för er som är med på plats. 

Vi reserverar oss för internet-relaterade problem och kan inte stå för om din eller vår uppkoppling är dålig, samt andra oförutsedda händelser som vi inte kan rå på t.ex. strömavbrott. 

Vi har gjort allt vi kan för att få så bra ljud, bild och uppkoppling som möjligt och vet att det nu flyter på bra. Efter nästan ett år av laborerande så kan vi stolt säga att våra onlineklasser håller god kvalitet. 

 

Genom anmälan godtar du våra policys ang. kurser. 

Zoom fungerar utmärkt och är lätt att använda. Har du frågor är det bara att maila. Jag hjälper dig att komma igång online!

bottom of page