HEALING YOGA 8v kurs

Start den 27 jan. (uppehåll v.9)

Onsdagar kl. 18.15-19.30

Pris: På studion 1550:- / Online 950:-

Plats: My Sangha, Gustavsgatan 12 Gävle

 

Anmälan: via mail till kristinellner@gmail.com

Meddela vid anmälan (innan fakturan skickas ut. Skickad faktura gäller!) om du har friskvårdsbidrag som du vill använda. Då kan du behöva skicka med ditt personnummer. 

 

Du kan alltid ta igen missad gång på en valfri onlineklass!

+GRATIS online klass till alla som bokar en kurs på studion eller online!

(Jag skickar ut en länk till en yogaklass med mig som du kan yoga till de gånger du missar live-tillfället). 

All Access pass - gå alla My Sanghas klasser online. 8v för 1600:-

HEALING YOGA är en kurs för dig som vill ha återhämtning, väcka energi och gå lugnt fram. Yogan i de här klasserna hämtar inspiration från mjuk Hathayoga, Mediyoga och Yinyoga. Stort fokus ligger på andningsövningar, meditationer och även mantran. Självklart även asanas(kroppspositioner) och mjuka flöden.

 

Till den här kursen har jag tagit med mig godbitarna från olika yogaformer och yogatekniker som fungerar läkande och balanserande för hela systemet. Har du någon gång tagit någon Mediyogaklass eller kurs med mig så kommer du känna igen mycket. Mediyogan har sina baspass som behöver följas för att få använda det namnet. Här är jag mer fri och kan guida dig även genom andra tekniker som ger läkning, verkar avstressande och som är mums för både kropp och själ. 

Denna kurs passar dig som är ny för yogan och dig som van yogi.

Yogans positiva effekter är många och kanske extra viktiga just nu;

yogan boostar vårt anti-stress system,

verkar lindrande vid smärta och ångest,

lugnar,

ökar välmåendet,

stärker immunförsvaret,

ökar cirkulationen,

ger ökad smidighet,

bättre balans, 

ökad kroppskännedom,

inre stillhet

och avslappning för att bara nämna några.

Välj om du vill delta på kursen endast online, via Zoom. Priset blir då 800:-.

Anmälningspolicy:

Anmälan är bindande och kursavgiften betalas ej tillbaka om du inte kan delta. Om jag någon gång skulle vara sjuk tar jag i första hand in en vikarie och då kan yogaformen komma att bli en annan. Finns ingen vikarie ledig så ställer vi in och sista tillfället flyttas fram, alt. att jag nu under Corona håller klassen online, via Zoom.

Vi följer hela tiden uppdateringar och följer restriktioner ang. Corona och agerar därefter. Det kan innebära och har inneburit att vi ibland valt att mitt i en pågående kursomgång ändra om och köra allt online. Vi har dock förhoppningar om en ljusare vårtermin då vi också sett över vår lokal och ordnar med bästa möjliga utrymme för er som är med på plats. 

Vi reserverar oss för internet-relaterade problem och kan inte stå för om din eller vår uppkoppling är dålig, samt andra oförutsedda händelser som vi inte kan rå på t.ex. strömavbrott. 

Vi har gjort allt vi kan för att få så bra ljud, bild och uppkoppling som möjligt och vet att det nu flyter på bra. Efter nästan ett år av laborerande så kan vi stolt säga att våra onlineklasser håller god kvalitet. 

Genom anmälan godtar du våra policys ang. kurser. 

Zoom fungerar utmärkt och är lätt att använda. Har du frågor är det bara att maila. Jag hjälper dig att komma igång online!

Subscribe to newsletter and fill your inbox with love

Let´s commune!

  • Facebook
  • Instagram

​© 2018 by Kristin Ellner Yoga. Proudly created with Wix.com