LindaDahlqvistPhotography-YogaKristin%26

GRAVIDYOGA

Kursstart 23/3, 5 tillfällen.

 

Tid: Tisdagar 10.00-11.15

 

Plats: 5 bokningsbara platser finns

på studion, My Sangha i Gävle

övriga platser online via Zoom.

 

Pris: Delta på studion 870:-

Delta livestreamat på Zoom 470:-

 

Anmälan: via mail till kristinellner@gmail.com

Har du friskvårdsbidrag via Actiway du vill använda så meddela detta vid anmälan samt bifoga personnummer.

Epassi sköter du som deltagare själv, jag finns under Kristin Ellner Yoga.

 

 

 

Om kursen:

 Vi landar, får en stund för återhämtning, rör oss med andningen och får en djup och rogivande upplevelse som ger dig bättre kontakt med dig själv och ditt/dina barn.

Genom yogan får du större välmående och mer energi under graviditeten – och du får bekanta dig med metoder som kan vara användbara under förlossningen. 

Om du inte kan delta på den livestreamade kursen, alt. på studion, kommer du får tillgång till inspelning som du kan göra när det passar dig. Tre av tillfällena kommer spelas in och delas med dig så du kan yoga så ofta du vill hemma under dessa veckor. 

Jag brukar rekommendera att man börjar kursen efter gravidvecka 10-12, men det finns ingen medicinsk kontraindikation för att starta tidigare.

Anmälningspolicy:

Anmälan är bindande och kursavgiften betalas ej tillbaka om du inte kan delta. Om jag någon gång skulle vara sjuk tar jag i första hand in en vikarie och då kan yogaformen komma att bli en annan. Finns ingen vikarie ledig så ställer vi in och sista tillfället flyttas fram, alt. att jag nu under Covid håller klassen online, via Zoom. 

Vi följer hela tiden uppdateringar och följer restriktioner ang. Covid och agerar därefter. 

Vi reserverar oss för internet-relaterade problem och kan inte stå för om din eller vår uppkoppling är dålig, samt andra oförutsedda händelser som vi inte kan rå på t.ex. strömavbrott. 

Vi har gjort allt vi kan för att få så bra ljud, bild och uppkoppling som möjligt och vet att det nu flyter på bra. Efter nästan ett år av laborerande så kan vi stolt säga att våra onlineklasser håller god kvalitet. 

Genom anmälan godtar du våra policys ang. kurser. 

Zoom fungerar utmärkt och är lätt att använda. Har du frågor är det bara att maila. Jag hjälper dig att komma igång online!

Minsta antal deltagare för att kursen ska starta är 10st.