top of page

YOGA & MANDALAS

Det här är en workshop för dig som vill prova dig fram i skapandets och yogans värld där inga som helst tidigare erfarenheter krävs!

 

Under den här dagen möts vi i skapande energier och utforskar det terapeutiska i att göra din egen mandala. Dagen startas upp med målning och sedan Qi Yoga och meditation och avslutas i närvaro med ny inspiration. Jag kommer att visa dig en teknik som jag själv tycker är väldigt rolig att jobba med för att göra mandalas. Vi pratar om bakgrunden till mandalas och hur de används nu och historiskt. Material som vi kommer att använda är blyerts, tusch och vattenfärg/akvarell. 

Datum & tid: Lördagen den 4 maj kl.10.00-15.00

Investering: 650kr 

Allt material ingår!

Anmälan: kristinellner@gmail.com

Egen lunch kan medtas och värmas på studion, alt. om du väljer att gå ut och äta. 

Namnlös design (10).png

En mandala är en geometrisk, symbolisk eller rituell representation som vanligtvis består av en cirkel och olika mönster, former och färger som strålar ut från mitten. Att färglägga mandalas sägs ha en avstressande och lugnande effekt.

Konceptet bakom mandalan kan liknas vid ett spindelnät där men ser varje tråd är individuell, men ändå kopplad till de andra trådarna och strukturen i sin helhet. På samma sätt har en individ sin egen identitet, men samtidigt är den kopplad till världen runt omkring. En helhet.

 

 

 
Om du känner dig dragen till denna dag så finns en plats till dig! Men p.g.a. att vi ska ha plats för skapandet är platserna begränsade. 
Boka via mail till: kristinellner@gmail.com
Varmt välkommen!
LindaDahlqvistPhotography-MarieHansson-MyShangaShala-27feb20181588__edited.jpg
bottom of page