top of page

SAT NAM

 
Sommarintensiv

 

Plats: My Sangha, Gävle eller ZOOM

Tid: 9.30-10-30 

Må-fr v.27, 1-5 juli.

5 tillfällen

Pris: 750:-

Välj om du vill delta på Zoom eller på studion.

 

Investera i dig själv och boka denna intensivvecka där en skön yogaklass får sätta tonen och starta upp varje dag.

 

En sommarintensiv där vi utforskar rörelse och flöde från att grunda , hitta hem oss själva till att att expandera, stråla och flöda för inre glow och klarhet. Kropp, sinne och andetag i samspel. Vi blandar mantran, rörelse, pranayama och meditation Varje morgon kl.9.30-10.30, må-fr under vecka 27. Här får du uppleva hur daglig yogapraktik påverkar alla lager av dig. Get your glow on! 

Klasserna kan variera i karaktär från att vara mera meditativt med stillhet till mer flow och rörelse andra dagar. Oavsett kan du alltid utgå från din kropp och dagsform. Inga förkunskaper krävs!

 

Passar såväl nybörjare som vana yogisar. Med vetskap om att vissa dagar och sekvenser kan innebära mer rörelse och värme. 

Om du missar en gång går det bra att ta igen på någon av mina drop-in klasser under sommaren.

Anmälan senast 30/6 via mail till kristinellner@gmail.com Meddela om du vill delta på Zoom eller studion (meddela direkt vid anmälan om du vill använda friskvårdsbidrag!).

Untitled design.png

Anmälningsploicy:

Minst 8 deltagare för att kursen ska starta. Anmälan är bindande och kursavgiften återbetalas ej om du inte kan delta.  Vid bra väder kan vi till och med hålla till ute på gräsmattan på gården. 

 Skulle du missa p.g.a sjukdom kan du ta igen gången på ett tillfälle uteyoga i sommar.  För att kursen ska bli av online på Zoom krävs minst 4 Zoomdeltagare.

bottom of page