FLOW & GROW

 

Sommarintensiv

 

Plats: My Sangha, Gävle

Tid: 9.00-10.00 

Må-fr v.28, 12/7-16/7.

5 tillfällen

Pris: 800:-

(om intresse finns så öppnar jag även för Zoomplatser! Maila och meddela i så fall.)

 

Investera i dig själv och boka denna intensivvecka där en skön yogaklass får sätta tonen och starta upp varje dag.

 

En sommarintensiv där vi utforskar rörelse och flöde från att grunda , hitta hem oss själva till att att expandera, stråla och flöda för inre glow och klarhet. Kropp, sinne och andetag i samspel. Vi börjar dynamiskt för att väcka och landa in i kroppen och avslutar med meditation och djupavslappning. Varje morgon kl.9.00-10.00, må-fr under vecka 28. Här får du uppleva hur daglig yogapraktik påverkar alla lager av dig. Get your glow on! 

 

Passar alla! Nybörjare och vana yogisar. Med vetskap om att vissa dagar och sekvenser kan innebära mer rörelse och värme. 

Anmälan senast 3/7 via mail till kristinellner@gmail.com (meddela direkt vid anmälan om du vill använda epassi eller Actiway, annars skickas en faktura ut).

Untitled design.png

Anmälningsploicy:

Minst 6 deltagare för att kursen ska starta. Anmälan är bindande och kursavgiften återbetalas ej om du inte kan delta. Det blir en liten grupp så vi alla kan hålla bra avstånd. Vid bra väder kan vi till och med hålla till ute på gräsmattan på gården. 

Endast vi som är helt friska deltar. Skulle du missa p.g.a sjukdom kan du ta igen gången på ett tillfälle uteyoga i sommar.