CHAKRA YOGA BLISS - YOGA FÖR VÅRA CHAKRAN

Lördagen den 20/2

Kl. 10.00-13.30

Pris: 650:-

Plats: My Sangha, Gävle.

Boka via mail till kristinellner@gmail.com

Chakra Yoga Bliss är ett yogaevent som ägnas åt vårt fantastiska chakrasystem. Vi gör meditationer och yogaklasser för att stimulera och balansera detta system.

Allt för att vitalisera vår energi, landa i närvaro, återhämta, och fylla på med näring från insidan och ut. Allt i en rofylld och harmonisk miljö på fina My Sangha i Gävle.

Yogan vi gör kommer att ha inslag av både utmanande Vinyasa flow och stillsam Healing yoga. Det går bra att vara helt nybörjare!

Enligt yogatraditionen har vi även ett energisystem (en energikropp), inte bara våran fysiska kropp. Längs ryggraden finns sju större chakran (energihjul) som vi kommer att gå igenom och i chakrasystemet förenas våran livsenergi (prana) med den fysiska kroppen.

Jag guidar dig genom yogaklasser där vi fokuserar på och får en inblick i våra chakran, med inslag av både stärkande sekvenser, chanting och meditationer för balans i nervsystemet och vibrerande välmående. Dagens resa börjar i en flödig Vinyasa flow klass och efter det tar vi paus för frukt och te, samlas sedan för att dra chakrakort och avslutar med lugn och vilsam yoga.

Välkommen på en inre resa för att fylla på med kraft och ny energi!

Anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej om du inte kan delta, men det går bra att överlåta platsen till en vän. Självklart får du välja att ha summan innestående till kommande yoga med mig under vt-21 om du hellre vill det. Alla som deltar är 100% friska och krya!  5 deltagare är max och minsta antal. Ändras lagar och restriktioner så vi får ta in fler deltagare så gör vi det, men i dagsläget planerar vi utifrån pandemilagen och VET att vi kan hålla eventet med 5 deltagare minst.

(Vinyasa flow innebär mycket rörelse och är inte en optimal yogaform för dig med begränsad rörlighet p.g.a. smärta).

Subscribe to newsletter and fill your inbox with love

Let´s commune!

  • Facebook
  • Instagram

​© 2018 by Kristin Ellner Yoga. Proudly created with Wix.com