CHAKRA YOGA BLISS - YOGA FÖR VÅRA CHAKRAN

Lördagen den 21/3

Kl. 10.00-13.30

Pris: 650:-

Yogalärare: Kristin Ellner

Plats: Frirum, Sandviken.

Boka här

Chakra Yoga Bliss är ett yogaevent som ägnas åt vårt fantastiska chakrasystem. Vi gör meditationer och yogaklasser för att stimulera och balansera detta system. 

Allt för att vitalisera vår energi, landa i närvaro, återhämta, och fylla på med näring från insidan och ut. Allt i en rofylld och harmonisk miljö på fina Frirum i Sandviken.

Yogan vi gör kommer att ha inslag av både utmanande Vinyasa flow och stillsam Mediyoga. Det går bra att vara helt nybörjare!

 

Enligt yogatraditionen har vi även ett energisystem (en energikropp), inte bara våran fysiska kropp. Längs ryggraden finns sju större chakran (energihjul) som vi kommer att gå igenom och i chakrasystemet förenas våran livsenergi (prana) med den fysiska kroppen. 

 

Jag guidar dig genom yogaklasser där vi fokuserar på och får en inblick i våra chakran, med inslag av både stärkande sekvenser, chanting och meditationer för balans i nervsystemet och vibrerande välmående. Dagens resa börjar i en flödig Vinyasa flow klass och efter det tar vi paus för frukt och te, samlas sedan för att dra chakrakort och avslutar med lugn och vilsam yoga. 

 

Välkommen på en inre resa för att fylla på med kraft och ny energi!

 

Anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej om du inte kan delta, men det går bra att överlåta platsen till en vän. Minsta antal deltagare är 7 personer.

 

(Vinyasa flow innebär mycket rörelse och är inte en optimal yogaform för dig med begränsad rörlighet p.g.a. smärta). 

Subscribe to newsletter and fill your inbox with love

Let´s commune!

  • Facebook
  • Instagram

​© 2018 by Kristin Ellner Yoga. Proudly created with Wix.com